Review-uri

Polygemma 13, Polygemma 13 Piele - PlantExtrakt, 50 ml (Antiseptice) - completweb.ro

Conținutul

  Susţine curăţarea tenului şi a pielii prin acţiune detoxifiantă. Combinaţie de extracte gemoterapice polygemma 13 muguri de Platan, sevă de Mesteacăn şi muguri de Nuc. Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub forma transpiraţiei.

  polygemma 13 arthrolon pomata in farmacia

  Pielea şi mucoasele sănătoase nu lasă să treacă agenţii microbieni şi virali din mediul exterior, către mediul intern. Acţiune principală: dermoprotectoare, antiseptică, regularizantă a secreţiilor pielii, sprijinind procesul natural de detoxifiere cutanată.

  polygemma 13 articulatia soldului

  Preparatul are şi efect: antiinfecţios şi polygemma 13 la nivelul mucoaselor şi a pielii, efecte benefice în caz de piele inelastică, lipsită de strălucire, în celulită, căderea părului şi în dermatozele de dată recentă. Mod polygemma 13 administrare: se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de luni, repetate la nevoie, realizându-se o detoxifiere preponderant la nivel cutanat, dar şi la nivel renal.

  polygemma 13 diabet și dureri articulare

  Pentru persoanele care au manifestat în ultimul an afecţiuni cutanate, pentru adolescenţi sau pentru persoanele a căror funcţie de detoxifiere cutanată trebuie stimulată, se recomandă cure de luni câte 2 ml de 2 ori pe zicu posibilitatea de repetare la nevoie. Pentru întreţinerea sănătăţii pielii şi mucoaselor, este suficientă o cură anuală, de o lună de zile.

  Feedback-ul tău.

  polygemma 13 ce unguent poate fi frânt cu osteochondroza cervicală